Parteneriate


Salvati Copiii Romania este un membru activ al Aliantei Internationale Salvati Copiii - o miscare internationala care sustine drepturile copilului, precum si al unor importante organisme si retele nationale si internationale.

Viziunea noastra este o lume in care toate drepturile copilului sunt respectate. Salvati Copiii Romania actioneaza pentru o lume:

 • in care fiecare copil este apreciat si respectat;
 • care asculta si invata de la copii;
 • in care fiecare copil are sperante si perspective.
 • in care fiecare copil este protejat de orice forma de violenta, abuz si exploatare

 • Fundatia Salvati Copiii!


  Asociatia Media Kinder este o organizatie non-profit, constituita din membri tineri cu scopul initial de a crea desene animate educative.

  Mass-media pentru copii ar trebui utilizata in scopuri preponderent educative. Copiii ar putea invata din desenele animate si jocurile pe calculator doar lucruri bune.

  Suntem deschisi spre comunicare. Ne motiveaza proiectele mari si avem convingerea ca lucrurile cu adevarat importante se fac in echipa. Credem ca e mult mai usor sa previi greselile decat sa le indrepti. De aceea, mesajele transmise copiilor merita o atentie deosebita. Mesajul pe care il transmitem copiilor este ambalat intr-o forma grafica atractiva. Suntem pasionati de excelenta.

  Asociatia Media Kinder


  Asociatia Pro Perseverenta - Concursul "SMART"

  Asociatia Pro Perseverenta Cetatea Histria - Organizatorul Central al Concursurilor la Nivel National SMART, a sponsorizat si sponsorizeaza scoli din Romania cu sume de bani, aparatura si material didactic in scopul sustinetii si imbunatatirii procesului educational.

  Premiile oferite de SMART sunt adecvate varstei elevilor - detaliere a premiilor pe pagina premianti. SMART ofera premii din oficiu tuturor elevilor care obtin cel putin un punctaj maxim. Premiile de valoare ridicata se aloca in urma probei de baraj. La SMART toti elevii primesc cate o revista de 32 de pagini integral color cu subiecte si articole educative. Diplomele alocate catre fiecare participant nu se pot compara cu nicio diploma scolara aflata in prezent pe piata romaneasca.

  Asociatia Pro Perseverenta


  S.C. CARREFOUR ROMANIA S.A.

  Carrefour intra si pe segmentul supermarketurilor in Romania, pentru a completa prezenta sa puternica pe cel al hypermarketurilor. Acest pas ilustreaza strategia grupului Carrefour de a-si intari prezenta pe pietele in crestere, printr-o abordare multi format, sub un singur brand, adaptata local. Aceasta permite extinderea acoperirii geografice a Grupului in Romania.

  Premiile oferite de SMART sunt adecvate varstei elevilor - detaliere a premiilor pe pagina premianti. SMART ofera premii din oficiu tuturor elevilor care obtin cel putin un punctaj maxim. Premiile de valoare ridicata se aloca in urma probei de baraj. La SMART toti elevii primesc cate o revista de 32 de pagini integral color cu subiecte si articole educative. Diplomele alocate catre fiecare participant nu se pot compara cu nicio diploma scolara aflata in prezent pe piata romaneasca.

  S.C. Carrefour Romania S.A.


  S.C. ROMANIA HYPERMARCHE S.A.

  La inceputul secolului XX, mostenitorii fratilor Delhaize (Georges si Rene) au trecut frontiera belgiana si s-au stabilit in nordul si respectiv estul Frantei. Primul a infiintat les Docks du Nord la Lille. Cel de-al doilea a cumparat firma Sanal din Nancy si Sadal din Strasbourg.

  In 1929, unul dintre nepotii acestora, Andre Bouriez intra in grupul Sanal cu dorinta de a ajunge la conducerea firmei. Insa in anul 1945, un grup concurent, Mielle, preia controlul grupului Sanal Sadal. In anul 1965 Andre Bouriez devine presedintele grupului Mielle-Sanal-Sadal, dupa ce il apropiase de grupul les Docks du Nord.

  Inca din anul 1968, grupul incepe sa fie interesat de conceptul de hipermarket, iar in 1974 este infiintata marca Cora.

  S.C. ROMANIA HYPERMARCHE S.A.


  Casa Corpului Didactic Bucuresti

  La CCD Bucuresti puteti gasi publicatii din dotarea Bibliotecii sau ale Editurii Atelier Didactic, editura CCD Bucuresti.

  In cadrul CCD Bucuresti activeaza, din 1996, Corala cadrelor didactice Collegium Cantorum Nicolae Oancea.

  Casa Corpului Didactic Bucuresti


  Universitatea Tehnica de Constructii Bucuresti dispune de un corp profesoral de elita (157 profesori si profesori consultanti, 122 conferentiari, 107 sefi de lucrari, 198 asistenti si preparatori), care s-a afirmat atat prin rezultatele activitatii didactice si de cercetare, cat si prin participarea nemijlocita la cele mai importante constructii realizate in tara noastra.

  Din martie 2001 Universitatea Tehnica de Constructii Bucuresti a semnat acordul de dubla diploma cu Ecole Nationale des Ponts et Chaussees, primul acord de acest fel din invatamantul tehnic superior de la noi.

  Universitatea Tehnica de Constructii Bucuresti este o universitate tehnica pentru formarea specialistilor cu pregatire superioara in domeniile inginerie civila, ingineria instalatiilor, inginerie mecanica/masini si utilaje pentru constructii, ingineria mediului, inginerie geodezica, inginerie si management si ingineria sistemelor.

  Universitatea Tehnica de Constructii Bucuresti


  Primele atestari privind Politia Romana dateaza din vremea lui Neagoe Basarab sau a lui Mihai Viteazu (crearea institutiei agiei), continua cu domnia lui Mihai Sutzu (organizarea pazei Capitalei, emiterea primelor acte de identitate si reglementarea portului armelor) iar din 1806, organele de paza si ordine din Capitala primesc denumirea generica de POLITIE.

  Din 1990, Politia Romana a cunoscut mai multe etape de transformari menite sa asigure siguranta persoanelor, a colectivitatilor, drepturilor legitime ale cetatenilor, precum si a altor drepturi prevazute in acte internationale la care Romania este parte.

  Politia Romana